Wednesday, 14 March 2012

Video Jozan dalam Lawak Ker Der




kredit youtube and TQ uploader



Thankz pada penguploader,Jozan best,kelakor giler.
pecah perut jugak kalo layan jozan nehh..letih haku gelak dowh...hadeii..

eh baik korunk layan video neh cecepatt..kelakar jozan nehh tau..memang tak jemu tengokk..kang pasni compom kena tarik balik video youtube nehhh...:P

Jozan memang lawaklahh,bertuah korunk yang dapat tengok live kat istana budaya tuh..mesti feel diyer lagik lebih kannn..jelesssnyerrrr aii...hukkkk...Rugi betui tak dapat tengok live der.



Lawak ker der neh memang lawak lah derrrrrrrr...!!
dah banyak kali haku tengok still dok gelak lagik derrr...!!

hahah amacam pantun dua kerat haku ,david teoh mau nanges dengar nehh..huhu





Thanks for dropping in, Have a nice day alls..!!

~CNN~

3 comments:

NOOR FATIN said...

memang bestttttttttt.. haha gelak guling2 la. ah cai la mael lambung la. mcm2.. pastu yg zizan asyik gelak je, dia buat lawak, dia sendir nak tergelak.. ekekek..

apa2 mmg best! saya tgk yang full punya :)

No Lan said...

hahahahha...mmg gelak guling2 la tengok..No siap dwld lagi ni..

~aSHa~ said...

abg akak order kat 952 tu...sampai 31 mac leh tgk....sabo je la..siap order...

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi tinggalkan komen untuk CNN.
Sayang kamo ketat-ketat..:P